Opiskelijakunnan hallituksen terveiset

kokous4

Kevät on oivaa aikaa katsella taaksepäin vuotta. Opiskelijakunnan hallitus palasi syksyllä arkeen rentouttavan loman jälkeen HSL-hankkeen parissa. Kyseessä on edelleen jatkuva yhteistyö Nuorten Akatemian ja HSL:n kanssa. Vuosi sitten toteutetun liikkumistapakyselyn jälkipuinneissa syksy vierähti nopeasti, ja olikin aika järjestää suuri ja mahtava HSL-taidenäyttely, johon taitavat opiskelijamme saivat osallistua omilla liikenneturvallisuuteen liittyvillä teoksillaan.

Medialukion yhtenäistämiseksi viime vuonna hankitut Melu-mukit olivat menestys ja niitä voi nähdä niin opiskelijoiden kuin siistijöidenkin kädessä!

Ehdimme myös kouluttautua lokakuussa Suomen lukiolaisten liiton Water-opiskelijakunta-festivaaleilla Hämeenlinnassa lähes koko hallituksen kanssa. Watereilta mukaan lähti paljon uusia ideoita, joiden pohjalta muun muassa aloimme kehittää jo edellisenä vuonna järjestettyä puurojuhlaa.

Uusi, innokas opiskelijakunnan hallitus valittiin maaliskuun puolivälissä. Ehdolle asettui 11 hyvää ehdokasta, joista äänestettiin joukko hienoja hallituslaisia. Järjestäytymiskokouksessa äänestettiin erilaisista vastuualueista. Minut, Iida Yliannala, äänestettiin puheenjohtamaan tätä äänekästä joukkoa ja sain tuekseni Joosef Aboktherin, joka hoitaa varapuheenjohtajan virkaa. Taneli Julku vahtii opiskelijakunnan hallituksen rahakirstua, ja Aleksis Seilo toimii sihteerinä. Olivia Jauhiainen vastaa sosiaalisesta mediasta sekä muusta tiedotuksesta. Miiko Metsäaho ja Norah Hamad vastaavat pääasiallisesti kaikista vuoden aikana järjestettävistä tapahtumista. Linnea Kukkonen lähti innolla kehittämään luottamusopiskelijavastaavan virkaa, ja tapasimmekin luottamuskullanmurumme jo kerran! Reetta Isomäki, Teemu Lahjalahti ja Pyry Muuri ovat myös hallituksen jäseniä ja vahtivat, että meidän opiskelijoiden oikeuksia ei poljeta.

Opiskelijakunnan hallitus on mukana koulun arjessa ja juhlassa, takapiruna tai järjestämässä. Hallitus on avoinna kehitys- ja tapahtumaideoille sekä avulle niiden järjestämisessä. Kokouksemme ovat avoimia kaikille koulumme opiskelijoille. Myös te voitte vaikuttaa siihen, mitä kouluyhteisössämme tehdään. Ensi vuodelle on luvassa monia uusia innovaatioita mutta myös perinteitä.

Hallitus on ottanut yhteiseksi agendakseen näkyvyyden. Pyrimme näkymään paremmin koulun arjessa, sosiaalisessa mediassa ja olemaan helpommin lähestyttävissä kuin aiempina vuosina. Nähdään käytävillä!

Iida

puheenjohtaja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s